Behandelingen:

Kruiden en intuïtieve massages: werken ontspannend en zijn heilzaam voor lichaam en geest, in combinatie met verfrissende olie of kruidenstempels.

Hotstone massage: met warme basaltstenen, ze verwarmen en ontspannen het lichaam diep.

Scrub massage: verfrist en vernieuwt de huid en neemt afvalstoffen mee waardoor een diepe ontspanning ontstaat.

Hoofdpijnmassage: voor het verlichten van hoofdpijnklachten. O.a. spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, kindermigraine en aangezichtspijn.

Shiatsu: door drukpuntenmassage lossen diverse lichamelijke en geestelijke klachten op. Het versterkt uw afweersysteem.

Ayurvedische Massage: Door massage met warme olie ontspant lichaam en geest, vermindert stress gerelateerde klachten.

Lymfedrainage massage: een zeer zachte massage die effectief afvalstoffen afvoert waardoor het welzijn verhoogd wordt.

De Biotensor: om allergie├źn en andere storingen op te zoeken, vermindert klachten door direct op het probleem te werken.

Cupping: De huid wordt met olie ingewreven, waarna de cup afvalstoffen en blokkades verwijdert, werkt ook op het bindweefsel, geeft diepe ontspanning.

Sociaal Pedagogisch werk, gespecialiseerd in kinderen van 0-12 jaar en jong volwassenen vooral HSP, kinderen met angsten. ouder en kind krijgen eenvoudige handvatten en oefeningen om hier beter mee om te kunnen gaan.

Magnetiseren: Dit is een gave waarmee ik geboren ben, ik ben helder voelend en ik kan probleemgebieden en verstoringen in uw lichaamsveld behandelen waardoor de klachten minder kunnen worden.

Natuurwezens en Engelen: begeleiden ons tijdens de behandeling. U krijgt zo extra inzicht en ondersteuning, ook met klankschalen en kristallen.

Consultduur 60 minuten Tarief: 50 Euro